Demedts Marine watersportplezier, Stingher ribs boten, in pursuit of perfection, FAQ's

Wij groepeerden heel wat klantenvragen

Zelf een vraag en het antwoord staat er niet tussen?
Aarzel niet om ons te contacteren of stuur ons een bericht

01

Help! Er zitten krassen en doffe kleur op mijn boot

Geen probleem. Reken hiervoor op onze ervaring. Wij kunnen alle polyesterwerkzaamheden aan. Hierbij gebruiken we enkel producten van topkwaliteit.
04

Mijn bootmotor maakt een erg raar geluid

Leg de motor af en neem contact op om langs te komen.
02

Kunnen jullie mijn boot naar Zuid Frankrijk brengen

Ja! Wij brengen jouw boot naar de gewenste ligplaats. Op locatie wordt deze in het water op zijn plaats gelegd zodat deze klaar is voor gebruik bij aankomst op je vakantie.
05

Ik zoek een nieuwe vest om te wakeboarden of waterskiën

In onze winkel vind je een uitgebreide keuze aan vesten. We raden steeds aan om langs te komen en te passen zodat het de beste fit is voor jouw lichaam.
03

Ik ben op zoek naar een boot maar weet niet wat kiezen

Maak een afspraak en kom langs in de winkel. We overlopen graag samen de mogelijkheden zodat de boot aan al jouw wensen voldoet. Zowel voor polyester boten als ribs zijn er heel wat opties.
06

Ik kan mijn boot niet per auto vervoeren

Geen aangepaste auto om een boot te transporteren? Wij brengen jouw boot naar de gewenste locatie: zowel binnen- als buitenland.
07

Waarvoor kan ik terecht in 2000m² overdekte werkplaats

In ons atelier hebben we alles voor handen om jouw boot van een topservice te voorzien. Alle onderhoud, herstellingen en aanpassingen kunnen bij ons uitgevoerd worden.
08

Hoe maak ik mijn boot winterklaar

De boot kan na een zomer vol watersportplezier vast een goeie poetsbeurt gebruiken. Zowel de boot als de motor dient na het seizoen proper gezet te worden. Op antigel zetten, freshwatersysteem op antivries zetten, batterijen afkoppelen, een onderhoud, … . Uiteraard helpt ons team jullie hier graag bij verder.
We sturen je zo snel mogelijk een antwoord

Stel ons jouw vraag